Podržite Tango Natural
Pogledajte naše onlajn sadržaje
Podržite Tango Natural
Pogledajte naše onlajn sadržaje

Tango Natural je najveća tango organizacija u Evropi.

Plesnom edukacijom svih generacija, raznovrsnim projektima i organizacijom velikih plesnih, kulturnih i rekreativnih događaja, Tango Natural promoviše i širi kulturu argentinskog tanga kao kulturu zdravog i kreativnog odnosa prema životu.

Organizacija raširena u tri zemlje

Pored Beograda, Tango Natural sa velikim uspehom radi i u Banjaluci i Kolašinu, a prepoznatljivi sistem rada i vrednosti naše organizacije uticali su na stvaranje i razvoj tango zajednica u čitavom regionu, pa i šire.

Prilika da plešemo pred tango zajednicom za nas je prilika da im poklonimo nešto oko čega smo se potrudili, da sa njima podelimo trenutak našeg susreta – i čaroliju i nesavršenost, uživajući u pažnji koja preplavi salu, uživajući u uzbuđenju, izazovu, deljenju i podršci…

tn-logo-blossom

Naša misija

Cvetanje kroz tango

Svakog dana uživamo u cvetanjima onih koji su izabrali tango kako bi rasplesali svoj život i to nam predstavlja glavno zadovoljstvo. Širimo tango jer smo mu zahvalni na svemu što je doneo nama, i na tom putu nam pomažu mnogi koji sa nama dele ovu zahvalnost. Radujemo se razvoju tango zajednice – mestu neprestane avanture i pravih vrednosti.

Poseti stranicu zemlji:

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

Kolašin

Bosna i Hercegovina

Banja Luka

Tango – svetski jezik tela.

Mi organizujemo:

Belgrade Tango Encuentro

Jedan od najvećih evropskih tango festivala – šest noći i dana, najbolji tango umetnici današnjice i blizu 1000 tangerosa iz 50 zemalja na istom podijumu.

Novogodišnji beogradski tango maraton

Tri dana i četiri noći maratonskog plesa, u ušuškanoj, romantičnoj atmosferi sa prijateljima iz celog sveta.

Letnji tango kamp u Kolašinu

Omiljena destinacija stotinama tangerosa i ljubitelja aktivnog odmora iz celog sveta – pravi tango Vudstok!

Beogradski tango vikendi

Mini internacionalni festivali svakog meseca u našem gradu. Jednom mesečno dočekujemo plesače iz cele Evrope na Beogradskom tango vikendu.

Milonge i praktike

Alma, Inspiración, Milonga za početnike, dve praktike…

Mi podučavamo:

104925840_2744012615829233_5397397509476035449_o

Jedinstveno u Evropi!

Srednjoškolce

Ovaj neprofitni projekat sastoji se od besplatnih časova tanga za sve zainteresovane srednjoškolce. Neki od naših instruktora su prve tango korake napravili u sklopu ovog projekta. Godinama smo u sklopu ovog projekta držali besplatnu školu tanga za osnovce.

Da li ste znali?

Da li ste znali da u okviru projekta “Započnimo upoznavanje zagrljajem” stotine osnovaca i srednjoškolaca plešu argentinski tango u Beogradu? Možete li zamisliti kakav uticaj na ove generacije ima odrastanje u zagrljaju?

Jedan od zaštitnih znakova Tango Naturala

Studente

U posebnim grupama za studente u Beogradu i Podgorici stotine mladih od 19 do 26 godina uče argentinski tango.

studenti

Studentski popust

Za studente smo obezbedili i veliki popust na mesečnu članarinu, kao i popuste na većinu drugih sadržaja. Energija ovih mladih tangerosa je glavni sastojak dinamičnih beogradskih milongi!

img_1102

Jedna škola, tri države

Grupe za odrasle

Više od dve hiljade Beograđana, Banjalučana i Kolašinaca proplesalo je tango u našoj školi, a mnogi od njih i dalje aktivno rade na svom plesnom razvoju.

Imate li vremena za zagrljaj?

Usluge

Team Building

Svadbeni ples

Nastup plesnih parova

Nastup orkestra

Relaks programi

Imate ideju za saradnju?

Uvek smo raspoloženi za pronalaženje načina kako da integrišemo tango sa drugim aktivnostima.

I to nije sve!

Tanguango orkestar
Tanguango orkestar

Tanguango orkestar nastao je 2013. okupljanjem mladih akademskih umetnica uz podršku i saradnju Tango Naturala. U repertoaru orkestra nalazi se raznovrsna tradicionalna tango muzika, kao i kompozicije Astora Pjacole. Tanguango je jedan od najfinijih začina u bogatom ukusu beogradskog tango života.

Tango Natural DJ-evi
Tango Natural DJ-evi

Važnu ulogu u tango zajednici imaju DJ-evi koji birajući muziku u velikoj meri utiču na atmosferu ronde i čitave milonge. Tango Natural ohrabruje i pomaže sve one koji žele da se prihvate ovog izazova i ove odgovornosti. Pod okriljem Tango Naturala trenutno se razvijaju četiri DJ-a: Sonja, Pepe, Maki i Đurđina.

Tango Natural moda
Tango Natural moda

Tango Natural moda razvila se u saradnji modne dizajnerke Marine Mićanović i Tango Naturala. Ovaj brend je postao prepoznatljiv po unikatnim modelima i neobičnim krojevima koji naglašavaju ženstvenost, te elegantnim modelima pantalona i za klasične i za nekonvencionalne muškarce. Svi modeli su napravljeni od prirodnih materijala koji doprinose udobnosti i lakoći, čineći tako pokrete senzualnijim, mekšim, plesnijim.

Tango Natural produkcija
Tango Natural produkcija

Tango, naravno, predstavlja naročitu inspiraciju vizuelnim umetnicima. Tango Natural ih podstiče da zabeleže sve te čarobne plesne trenutke. Voleli bismo da naša produkcija pomogne i drugima u širenju tanga.

Kontaktirajte nas

Mozete da nam posaljete mejl i odgovoricemo Vam uskoro! :)

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search