Dolazi još jedno proleće. Dve godine smo čekali na trenutak u kom ćemo moći ponovo da se okupimo u rascvetaloj rondi na Beogradskom Sajmu.

Još uvek nije došao trenutak za to, ali zato otvaramo jedna nova vrata, novo poglavlje u uzbudljivom tango životu našeg grada. <3

Belgrade Tango Experience je festival/maraton koji će u Beograd dovesti jednog od najznačajnijih plesača argentinskog tanga, zahvaljujući kojem su tango geometrija i ritmika dobile novo značenje. Čoveka zahvaljujući kojem su hiljade i hiljade plesača ostale zaljubljene u tango: Mariano Chicho Frumboli. A uz njega, raskošna, graciozna i zamamna, plesni uzor i velika inspiracija hiljadama i hiljadama tangera: Juana Sepulveda. Uz Chicha i Juanu ovog maja dolaze nam i Gianpiero Galdi i Lorena Tarantino. Par koji potvrđuje da se vrhunski argentinski tango pleše i van granica Argentine: njihova spretnost, razigranost i vatrenost svrstavaju ih u sam vrh svetske tango scene.

GDE?

Dorćol Platz, jedna od beogradskih oaza u kojoj se sureću nove generacije umetnika i ljubitelja urbane kulture, kroz različite umetničke projekte, opuštena druženja i žurke, ugostiće ovog maja naše milonge, ali i 2 časa Gianpiera y Lorene.

 

Ova multidisciplinarna art komuna nalazi se u starom centru grada, na manje od 15 minuta šetnje do Trga Republike, 10ak minuta do Kalemegdana i svega 3 minuta do Gornjeg Dorćola, dela grada poznatog po kafeima, barovima i restoranima.

Belgrade Summer Tango Marathon

Seminar Chicha i Juane, kao i jedan čas Gianpiera i Lorene, biće održani u Tango Naturalu, u Resavskoj.

Dobra muzika je neophodan sastojak za dobar festival! DJevi koji će puštati muziku za vas ovog maja su Djevi koji dobro znaju kako da stvore i nose magicnu atmosferu i drže nas u rondi satima. Svima vama koji posećujete naše događaje, dobro poznati, i omiljeni :

dj-francesko

Francesco Cieschi

dj-sonja

Sonja

dj-djiki

Djiki

dj Jelena

Jelena

Haris
Haris

DJ Đurđina
DJ Đurđina
„Cause baby, its cold outside!“
Ona voli muziku na koju se seku vene, ali je toliko razumna da zna da doda kontrateg sa nekom starom dobrom guardia vieja muzikom.
P.S. Ni ne pokušavajte. Njeno srce pripada samo i jedino Troilu.

Ostanite na afterpartiju u utorak @ Milonga Inspiración (DJ Djurdjina)!

KAD?

Onih dana kada je Beograd najlepši, kad procveta i zamiriše na novi život…

Petak, Maj 20.

seminar CyJ 14-16h + 16:20-18:20h

 

Gran milonga 20-01h

+

nastup iznenađenja 🙂

Subota, Maj 21.

seminar CyJ 12-14h + 14:20-16:20h

 

Čas GyL 11:30-13:00h(Dorćol Platz) – Timing and body awareness in sacadas, barridas, ganchos: how to make simple and comfortable complex dynamics. int/adv

 

Dnevna milonga 13:00-17:30h

 

Gran milonga 20:00 – 01h nastup CyJ

Nedelja, Maj 22.

Čas GyL 11:30-13:00 (Dorćol Platz)

 

seminar CyJ 12-14h + 14:20-16:20h (Tango Natural)

 

Čas GyL 16:30-18(Tango Natural)

 

Dnevna milonga 13:00-17:30h

 

Gran milonga 20-01h nastup GyL

KOLIKO?

Ovaj festival/maraton ugostiće 250 plesača i plesačica, a registracija za milonge će biti u formatu registracije za maraton: događaj će biti izbalansiran po nivoima i plesnim ulogama.

Prijave za seminar će se obavljati u parovima dok će prijave za milonge, kao i za časove kod Gianpiera i Lorene, biti individualne.

 

Svi koji se prijave za seminar kod Chicha i Juane biće automatski upisani i na listu milongi (ukoliko žele da dođu na njih, naravno), dok će ostali registrovani učestvovati u standardnom procesu kreiranja liste tipičnom za sve maratone. Ukoliko ne želite da ućestvujete na seminaru molimo vas da sačekate registraciju za milonge i našu potvrdu učešća pre nego što rezervišete avionske karte i smeštaj..

CENE

CyJ seminar 180 eur (po osobi)

 

GyL pojedinačni čas 20 eur

 

Paket svih milongi 85 eur / 75 eur za aktivne članove škole i donatore / Za učesnike seminara 55 eur.

Jedva čekamo maj!

Radosti susreta, toplina starih tango poznanstava i uzbuđenje stvaranja novih!

Topli zagrljaji od nas,

Tango Natural Tim

Register now:

    If the registration is not working for any reason, please send us an email with your information (as requested in the form fields) at belgradetangomarathon@gmail.com.

    Kontaktirajte nas

    Mozete da nam posaljete mejl i odgovoricemo Vam uskoro! :)

    Not readable? Change text.

    Start typing and press Enter to search