Hajde da ispratimo staru godinu i uplešemo u novu u toplim zagrljajima i u dobrom društvu! <3

GDE?

Tango Natural, beogradska kuća tanga u proteklih 9 godina, mesto na kom su odrastale generacije i generacije tango plesačica i plesača, i gde su održane brojne milonge, tango vikendi, maratoni i drugi tango događaji.

Slika 1
Slika 3
Slika 5
Slika 7
Slika 2
Slika 4
Slika 6
Slika 8

Prostor se nalazi u samom centru grada, na adresi Resavska 28, svega 15ak minuta šetnje do Trga Republike. U neposrednoj okolini se nalaze 2 supermarketa i apoteka koji rade 0-24 svakog dana u nedelji, i veliki broj kafića i restorana.

Djevi koji će biti tu za nas su internacionalni Djevi sa velikim iskustvom i jedna mlada lokalna tango DJ zvezda. Zajedno čine ekipu koje je dobro poznata svima koji su posećivali naše događaje u proteklih godinu dana. Njihova energija, pojedinačna i zajednička, čini da uz zvuke Argentine osetite šmek Balkana i Mediterana, ostanete u rondi svih 30 sati i na kraju tražite još!

dj-francesco2

Francesco Cieschi

Sonja

Sonja

dj-luka3

Luka

dj-djiki

Djiki

dj-dusica

Dušica

Raspored:

Petak

18:00  – 00:00

Subota

13:00 – 18:30   20:00 – 03:00

Nedelja

14:00 – 18:30   20:00 – 02:00

U ponedeljak ćemo praviti afterparty koji će biti otvoren i za plesačice i plesače iz Beograda koji nisu učestvovali na maratonu.

Cena

90 EUR / 80 EUR za sve koji su trenutni članovi škole Tango Natural i one koji su donacijama pomogli opstanak TNa tokom pandemije..

 

U cenu je uključena i novogodišnja večera, 31.12., na bazi švedskog stola, kao i voćno osveženje tokom celog događaja.

Slika 7

Broj mesta je ograničen na 120.

Ukoliko pre samog maratona epidemiološka situacija sa kovidom bude nepovoljna, moguće je da ćemo uvesti testiranje brzim antigenskim testovima na ulazu. U tom slučaju, mi ćemo obezbediti testove po ceni koja pokriva troškove njihove kupovine. Ukoliko zbog državnih regulativa budete bili u obavezi da na dan putovanja uradite test, a putovanje bude da dan vašeg dolaska na maraton, nećete biti u obavezi da radite i testiranje na samom ulazu.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanje pišite nam na belgradetangomarathon@gmail.com
ili Sonji na WhatsApp +38163384465
.

give-yourself-to

Radujemo se ovim novogodišnjim danima i noćima!

Toplina starih tango poznanstava i lepota stvaranja novih… novogodišnji ambijent za osmehe, nežnosti i uzbuđenja!

Puno zagrljaja od nas,

Tango Natural Tim

Register now:

    If the registration is not working for any reason, please send us an email with your information (as requested in the form fields) at belgradetangomarathon@gmail.com.

    Kontaktirajte nas

    Mozete da nam posaljete mejl i odgovoricemo Vam uskoro! :)

    Not readable? Change text.

    Start typing and press Enter to search