Radosni zbog novog susreta, u sunčanom Beogradu, ispunjenom mirisom nežnosti, ljubavi i uzbuđenja, i osunčanih, svetlucavih zagrljaja!

GDE?

Dorćol Platz, jedna od beogradskih oaza u kojoj se susreću nove generacije umetnika i ljubitelja urbane kulture, kroz različite umetničke projekte, opuštena druženja i žurke..

 

Ova multidisciplinarna art komuna nalazi se u starom centru grada, na manje od 15 minuta šetnje do Trga Republike, 10ak minuta do Kalemegdana i svega 3 minuta do Gornjeg Dorćola, dela grada poznatog po kafeima, barovima i restoranima.

Dobra muzika je neophodan sastojak za dobar tango događaj. Ovaj put izbor je pao na Djeve čiji se muzički ukusi savršeno upotpunjuju za vaš najlepši ugođaj:

dj-francesco

Francesco Cieschi (Berlin)

DJ Bomaduro

Bomaduro (Milan)

DJ Sonja

Sonja (Belgrade)

Dj Luka

Luka (Podgorica)

Dj Djiki

Djiki (Belgrade)

Ako ste mislili da je nemoguće da na jednom tango događaju plešete puno i spavate puno, imamo dobru vest za vas: moguće je 😀

Raspored:

Petak

18:00  – 01:00

Subota

13:00 – 01:00

Nedelja

13:00 – 19:00

Afterparti će biti u nedelju od 20:30-01h, na istoj lokaciji.

Maraton će biti izbalansiran kada su u pitanju plesne uloge, ‘plesna nacija’, i plesni nivo.
Broj mesta je ograničen na 220.

Cene

75 EUR regularna cena

 

65 EUR snižena cena: za sve koji su trenutni članovi škole Tango Natural, kao i one koji su donacijama pomogli opstanak TNa tokom pandemije.

 

U cenu su uključene milonge od petka do nedelje u 19h.

 

Cena za after-parti će biti 500 dinara (oko 4.2 EUR), a 300 dinara (oko 2.5.EUR) za učesnike maratona, članove škole i donatore.

 

Hrana nije uključena u cenu. U blizini maratonske lokacije se nalazi veliki broj različitih mesta na kojima možete jesti.

 

Voćno osveženje biće dostupno sve vreme maratona, bez dodatnog plaćanja.

U iščekivanju septembra,

šaljemo tople tango zagrljaje,

Tango Natural Tim

Register now:

    If the registration is not working for any reason, please send us an email with your information (as requested in the form fields) at belgradetangomarathon@gmail.com.

    Kontaktirajte nas

    Mozete da nam posaljete mejl i odgovoricemo Vam uskoro! :)

    Not readable? Change text.

    Start typing and press Enter to search