Trenutni režim rada

Časovi kreću od 1. juna

Dragi naši učenici,

od 1. juna nastavljamo sa časovima u starim grupama, u donekle modifikovanim terminima – dobićete poruke sa detaljma. U početku ćemo, taman kao vid povratka u formu, praktikovati razdvojeno vežbanje, kao i ples u paru bez zagrljaja tj. bez direktnog fizičkog kontakta, a postepeno ćemo, prateći očekivanu normalizaciju situacije, uvoditi i ples sa kontaktom. 🌿

Krećemo i sa posebnim seminarima za parove koji svakako provode vreme zajedno i imaju taj vid međusobnog poverenja.

Što se časova u redovnim grupama tiče, oni će privremeno podrazumevati rad na plesu u paru bez zagrljaja (pripadaju mu najlepše i najefikasnije vežbe na temu tango komunikacije), raznovrsne časove ženske i muške tehnike, sadržaje inspirisane programom “Tango moći”, različite časove muzikalnosti, individualno vežbanje osnovnih i naprednih formi, obogaćivanje i usavršavanje ukrasa i sličnih elemenata, rad na razumevanju tango kulture i društvenih tango veština (mirada, kabeseo)… 🤩

Naravno, ukoliko u bilo kom trenutku situacija bude zahtevala povratak na stare mere preventive, reagovaćemo na vreme, stavljajući vaše i naše zdravlje na prvo mesto.

Ko je uplatio članarinu u martu, njen preostali deo može iskoristiti sada u junu, u nekom drugom mesecu ili tražiti povraćaj dela članarine.

Kao što verovatno već znate, krenuli smo i sa privatnim časovima i performerskim procesom.

Na raspolaganju sa vam i sadržaji TN TV-a, kao i Zoom časovi. 🕺

Važno nam je da znate danam vaša podrška mnogo znači. Takođe, važno nam je da znate da i oni manje vidljivi instruktori ovih meseci nisu sedeli skrštenih ruku – oni se neprestano edukuju, razvijaju sistem podučavanja, promovišu tango i kreiraju različite ideje i buduće projekte. Ako iz naizgled bezizlazne situacije, tango zajednica i Tango natural dođu do brzog oporavka, pa čak, na srednji rok, do širenja i rasta, znajte da ste to vi omogućili.

Želimo vam da dok budete gledali dalje rasplesavanje ovog grada, regiona i čitavog sveta, osetite prisustvo vašeg učešća i podrške u tome. Želimo vam da uživate u lepoti koja se ne bi desila bez vas.

Funkcionisanje Tango naturala za vreme krize i dalje kreiranje onlajn sadržaja možete podržati:

uplatom na račun škole. 💝
205 – 161696 – 97
Primalac: Institut tango natural
Resavska 38/3

Ili preko platforme gogetfunding

Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje.

tangonatural@gmail.com

ili da pozovete Darka na +381 63 34 21 55

Zagrljaj. ❤

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search